PR regen bij de A-pupillen in Uden

Het regende persoonlijke records in Uden op 7 december. De 6 deelnemers van GAC liepen harder dan voorheen, stootte voor het eerst met een kogel van 2kg en sprongen allemaal hoger dan ooit.

Waarschijnlijk zijn de kinderen sinds de laatste wedstrijd in het zomerseizoen gegroeid, want ze sprongen allemaal hoger dat wat ze ooit eerder gedaan hadden. Zo sprong Menno maarliefst 1,15m hoog, Daniaya en Lisa sprongen allebei 1,05 meter, Justen sprong 1,00 meter en Puk kwam over 85cm.
Bij het kogelstoten had ook iedereen een pr. De meeste A-pupillen zijn allemaal eerstejaars A-pupil en hadden nog niet eerder op een wedstrijd met een kogel van 2kg gestoten. Lisa Schrama stootte de kogel zelfs naar een afstand van 4,90 meter!
Bij het sprinten en het hordelopen laat Daniaya zien dat ze de snelste is van het GAC team. Ze liep in een mooie loopstijl de 30m in 5,4 en de 30m horden in 6,0 seconden. Ook Puk was verrassend snel. Ze werd een aantal keer eerste in haar serie en zette een snelle tijd neer van 5,5 seconden. Liv had de pech dat ze zich blesseerde tijdens het hordelopen, maar ze liet de moed niet zakken en deed toch nog mee met het kogelstoten waar ze een mooie afstand neerzette van 4,40 meter. Een mooie prestatie, zeker ook omdat dit haar eerste wedstrijd was.
Al met al een zeer geslaagde dag in Uden en wie weet kunnen deze A-pupillen zich nog verder verbeteren tijdens de tweede indoorwedstrijd in Beek en Donk op 11 januari.