GAC pupillen en junioren op de Neederveldloop in Roermond.

Vandaag stond de 5e cross van de Limbracompetitie, de Neelderveldloop in Roermond op het programma. Een aantal pupillen en junioren waren naar Roermond gereisd om hieraan deel te nemen.
De meisjes pupillen B, Nikki Ermers en Maud Jansen mochten rond 14.40 uur van start gaan op een afstand van 1500meter. Nikki liep deze afstand in een tijd van 7:57 en behaalde hiermee een mooie 6e plaats. Maud liep deze afstand in 8:21 en kwam als 9e over de finishlijn. Daarna waren de C pupillen aan de beurt. Bij deze categorie stonden Björn Adriaans en Alix Ermers aan de start. Beiden liepen de afstand van 1250 meter. Björn kwam na 6:32 over de finishlijn en werd knap 3e. Alix wist deze afstand te lopen in 7:31 en finishte als 10e. Bij de A pupillen stond Remco Adriaans aan de start. Hij liep 1500meter in 7:14 en werd 19e. Danique Adriaans liep bij de meisjes D junioren een afstand van 1800meter in 8:58 en werd 14e. Bij de meisjes junioren C liepen Eva Kok, Laurie Santegoeds, Alies van Oosterwijk en Daphne van de Ligt de afstand van 2,3 km. Eva werd 1e in een tijd van 8:52, Laurie werd 5e in een tijd van 9:32, Alies werd 6e in een tijd van 9:36 en Daphne werd 13e in een tijd van 11:58.
Ook de jongens junioren B liepen een afstand van 4700m en voor Jelle van Oosterwijk was er een negende plek in het junioren veld. Voor de meisjes junioren A stond er 3000m op het programma en Jeske vd Ligt mocht na afloop van haar wedstrijd plaatsnemen op plek drie van het podium. Een mooie beloning voor haar doorzettingsvermogen.

Goed gepresteerd allemaal toppers!