Atleet van de maand december, 2019!

Atleet van de maand: Job de Wit
omdat hij er elke training en wedstrijd wel is! Hij is ook altijd erg vrolijk, hij is sociaal, hij wil graag dingen leren en hij is gemotiveerd! Hij is ook iemand die goed luistert naar de uitleg van de techniek van een onderdeel en dit dan ook meteen oppikt. Hij beheerst de technieken van verschillende onderdelen dan ook al erg goed! Dat laat hij bijvoorbeeld met wedstrijden altijd goed zien! Verder verbetert hij zichzelf steeds weer. Bijvoorbeeld afgelopen wedstrijd in Uden. Daar wist hij maar liefst 1.00 meter hoog te springen! Hij is een atleet die zich enorm inzet en zich graag wil verbeteren! Maar bovenal kan hij met iedereen in de groep goed overweg en is hij altijd lekker enthousiast en gezellig bij trainingen en wedstrijden! Ga zo door!