TRAININGSWEEKEND BURGH HAAMSTEDE

Op 6, 7 en 8 maart 2020 gaat GAC weer naar Burgh Haamstede voor een trainingsweekend samen met de atletiekvereniging Weert.

Drie dagen lekker trainen zowel op het strand, de duinen en de meeuwenkolonie. Aankomst in Burgh Haamstede is ongeveer 15.00 uur vrijdags bij de bungalows van Landall Greenparks. Nadere informatie volgt nog t.z.t. voor diegenen die zich hiervoor gaan opgeven.

Vanwege het grote aantal deelnemers en dus een groot aantal bungalows dat we moeten reserveren sluit de inschrijving dit jaar op 1 december 2019. Je kunt je via het mailadres n.fokina@chello.nl aanmelden en je gegevens doorgeven (naam, adres, geboortedatum, mailadres en telefoonnummer)

De kosten voor dit weekend bedragen Euro 70,00 p.p Graag voor 1 december 2019 dit bedrag overmaken wat geldt als definitieve inschrijving. Met inschrijvingen na deze tijd kan geen rekening meer gehouden worden. Omdat het mogelijk is dat je na je betaling om een of andere reden niet mee kan gaan kun je het beste zelf zorgen voor een annuleringsverzekering.

Op de zaterdagavond is er ook de mogelijkheid om samen met Weert deel te nemen aan een buffet (met dessert en twee consumpties) en een bowlingcompetitie. De kosten zijn €33,50 per persoon bovenop de weekend kosten. Laat even weten of je daar aan deel wilt nemen. Dan wordt het bedrag € 103,50 pp