Nieuwe baan GAC in gebruik genomen tijdens de jaarlijkse Clubkampioenschappen!

De baan was net op tijd klaar, nog een aantal lijnen die ontbraken, maar dat mocht de pret van de jaarlijkse Clubkampioenschappen natuurlijk niet drukken! Bovendien bleef het tijdens het regenachtige weekend van 19 oktober toch droog tijdens de wedstrijd. De resultaten van de pupillen mochten er zeker zijn!
Bij de B-pupillen werd Lisa Schrama clubkampioen bij de meisjes en Menno van Schijndel bij de jongens. Bij de C-pupillen ging Fenne Hurkens er met de winst vandoor terwijl Siem van de Wetering bij de jongens de eerste prijs pakte. Er deden ook acht mini-pupillen mee. In deze categorie werd Amber Bevers eerste en won Job de Wit de titel clubkampioen bij de jongens.
Naast deze prestaties werd er ook een beker uitgereikt aan degene die bij de B-C-mini-pupillen de meeste persoonlijk records had behaald over het hele seizoen. Dat was dit jaar Fenne Hurkens die met maar liefst 26 records de beker in de wacht sleepte.

De strijd bij de jongens A-pupillen ging tussen Remco Adriaans, Giel Pennings, Giel van Oosterwijk en Kyan Jansen. Helaas kon Giel niet de concurrentie geven aan Remco die we normaal van hem gewend zijn, maar met twee persoonlijke records, waaronder een hele snelle 10.9 sec. over 60 meter horden werd hij keurig tweede. Op de derde plek vonden we terug onze eerste jaars A-pupil Giel van Oosterwijk die een snelle tijd over de 600 meter van 2.39 seconden noteerde! Helaas net naast het podium, maar super goed gedaan Kyan, die een krachtexplosie van 5,90 meter had bij het kogelstoten. Zoals tussen de regels door te lezen stond Remco keurig op een eerste plaats en mag zich dit jaar clubkampioen noemen van de A-pupillen, met hele constante goede prestaties gaat hij weer een mooi seizoen tegemoet!
Er waren vijf meisjes A-pupillen die stonden te trappelen om te mogen beginnen aan de wedstrijd. Voor Betiel Habtay was het haar eerste wedstrijd en ze deed het keurig en we vonden haar terug op de vijfde plaats. Een plekje hoger de ervaren Danique Adriaans, die een snelle 600 meter liep in 2.35 minuten. Voor Saron Gebray was het haar tweede wedstrijd en dan gelijk een super derde plaats en een mooi persoonlijk record bij het hoogspringen van 0.95 meter.
De tweede plaats op het podium werd ingenomen voor onze enthousiaste Thalyz Wau die tijdens de wedstrijd naar record aantal persoonlijke records bracht op 27 stuks over het gehele seizoen! Jullie raden het al, hier ging dan ook de beker met de meeste persoonlijke records van de A-pupillen heen. Ella Sponselee vonden we terug op de eerste plaats, clubkampioen bij de meisjes van dit seizoen, haar super hoogte van 1.15 meter heeft hier zeker aan bijgedragen!
Pupillen jullie hebben een mooi seizoen gezellig en goed afgesloten… op naar de crossen in de winter.