Bouwgroep van Schijndel Molenbroektrimloop 7 april 2019

Afgelopen zondag stond de jaarlijkse Bouwgroep van Schijndel Molenbroektrimloop weer op het programma. Nieuw dit jaar was de wandeltocht en een mooi groepje ging van start voor de 5 of 10 km,
12 actieve, enthousiaste mini BC pupillen waren op tijd op de atletiekbaan om hun startnummer op te spelden en vervolgens met hun trainster de route te verkennen en een warming-up te doen.
Om 10.45uur stonden ze allemaal aan de start om hun 1240meter, die bestond uit 2 rondjes gedeeltelijk over de atletiekbaan en een stukje daarbuiten, te gaan hardlopen. Ze liepen samen met de A-pupillen deze jeugdloop. Menno van Schijndel kwam als 4ein een heel mooi tempo over de finish, in een tijd van 5min en 32sec, daarna kwam er een mooie fel oranje zonneklep aan gerend, het was Bjorn Adriaans die als 7e de finish bereikte in een tijd van 5min en 41sec, al snel daarna volgde Job de Wit,met mooie rood kleurende wangen, als 9ewist hij de finish te bereiken in een tijd van 6min en 5sec, een stukje achter Job kwam Timo van den Eijnde aan, hij kwam als 10e over de finish, in zijn laatste meters wist hij zelfs nog even te versnellen en kwam zo uit op een mooie tijd van 6min en 59sec. Ook Siem van de Wetering wist de finish te halen, hij kwam als 12e binnen, met zijn mooie dansende bos krullen, in een tijd van 7min en 16sec, niet heel veel later kwam Sem Bevers als 13e op een relaxed tempo over de finish in een tijd van 7min en 29sec.
Aan deze trimloop deden uiteraard ook onze vrolijke meiden mee, de altijd vrolijke Fenne Hurkens wist als 2e de finish te halen in een tijd van 5min en 48sec, héél kort daarna kwam de enthousiaste Lisa Schrama als 3e over de finish, in een tijd van 5min en 54sec, ruim een minuutje later kwam Nikki Ermers, ook zij wist in de laatste meters nog te versnellen, als 5e over de eindstreep in een tijd van 6min en 9sec, vlak na Nikki kwam Lydia als 6eover de finish in een tijd van 6min en 32sec, één seconde later volgde Amber Bevers met een stukje tong uit de mond, zij werd 7e in een tijd van 6min en 33sec, kort daarna kwam Puk Geerts als 8e en nog steeds geconcentreerd over de finish in een tijd van 6min en 46sec.
Bij het behalen van de finish werden alle atleten beloond met een bidon van Bouwgroep van Schijndel. Na een dorstlesser of zelfs een ijsje was het tijd voor de prijsuitreiking, daarna kon iedereen welverdiend gaan genieten van een zonnige zondagmiddag.
Daarna was de beurt aan een mooie groep atleten die van start gingen voor 1,2,3 of 4 ronden met in totaal 15 km. Alle uitslagen van de atleten zijn te vinden op onze site en ook de foto’s van deze mooie dag, gemaakt door Leon Verhofstad zijn terug te zien op onze site.