Zonnige afsluiting van het cross seizoen bij GAC

Zondagmorgen 24 maart was het tijd voor de laatste cross van het afgelopen cross seizoen en deze vindt traditiegetrouw plaats op en rond de atletiekbaan. Met een heerlijk zonnetje en veel publiek gingen als eerste de BC en mini pupillen van start voor hun rondje van 1250 meter over de heuveltjes, door het bospad en kriskras over de baan, en wat gingen ze snel! Bij de mini pupillen jongens zagen we de altijd enthousiaste Bjorn Adriaans op de hoogste trede staan en bij de jongste meisjes was dat Lisa van Deursen. Siem van de Wetering ging er bij de C pupillen jongens vandoor met de eerste plaats en deze werd bij de meisjes gewonnen door Fenne Hurkens. Menno van Schijndel was nipt sneller dan Justin de Vries bij de B pupillen jongens en bij de meisjes was de eerste plaats voor Lisa Schrama! Daarna was het de beurt aan de A pupillen voor hun rondje van 1250 meter en daar zagen we Giel Pennings als eerste over de streep komen, hij liep lang samen met Ella Sponselee, die we als tweede over de streep zagen komen en als eerste van de meisjes! Deze twee snelheidsduivels pakten beide ook de eerste plaats in het overall klassement van alle crossen uit dit seizoen, super gedaan! Bij de jongens zagen we als tweede Remco Adriaans over de streep komen, die ook in het totaal klassement als eerste jaars netjes tweede werd, gevolgd door Giel van Oosterwijk die met een grote lach over de finish kwam en met twee derde plaatsen naar huis ging. De altijd vrolijke Kyan Jansen genoot met volle teugen en was blij met zijn twee vierde plaatsen, leuk dat jullie zo veel crossen mee hebben gedaan jongens! Bij de meisjes zagen we achter Ella, Danique Adriaans als tweede over de streep komen en ook hier was de tweede plaats in het overall klassement voor Danique, goed gedaan! Op de derde plaats tijdens de clubcross en overall zagen we Thalyz Wau terug, die nog niet zo lang actief is bij GAC, maar met veel plezier mee doet met haar wedstrijden! Als niet fanatieke loopster, zagen we zondag toch Imke van der Kruijs mee doen en ze heeft het super gedaan met haar mooie vierde plek! Overall ging deze vierde plaats naar Pip Mezenberg, die helaas zondag niet van de partij was, maar wel veel andere crossen heeft gelopen dit seizoen! Dames de trainsters zijn trots op jullie!
Er stonden ook enkele C junioren aan de start om twee rondjes te lopen op deze mooie zondagochtend, bij de jongens ging Jesper Pluijm er met de eerste plaats vandoor en bij de meisjes zagen we Alies van Oosterwijk met een minuut voorsprong als eerste over de finish komen!
We hebben er weer een prachtig winterseizoen op zitten en gaan met veel plezier toewerken naar het hopelijk zonnige baanseizoen!