Mini/C/B-pupillen naar Indoor Den Bosch en Vlakwatercross in Venray

Deze keer wil ik, Speedy, een keer vertellen wat ik mee gemaakt heb. Zondag 27 januari ging ik niet op een geheime missie, maar mocht ik mee naar Den Bosch. Ik ging lekker liggend mee in de tas van trainster Sandra. Vervolgens mocht ik er op de wedstrijd, jippie, uit! Daar zag ik geweldige atleten die ik ook regelmatig bij de trainingen zie:
Amber(Mini), Meike(C), Sem(B), Justen(B) en Timo(Mini). En wat een geluk, ik mocht ze coachen! Na een warming-up werd er gestart met het hoogspringen. Een moeilijk onderdeel voor de atleten, maar wat werd er weer doorgezet onder o.a. toeziende ogen van de moeders van Amber, Sem en Meike. Zij hielpen Sandra deze wedstrijd mee! Ik mocht aan een kant van de hoogspringmat zitten en zag dat Sem wel 0.80 meter hoog sprong! Een nieuw persoonlijk record! Timo had wat sprongen nodig, maar met uiteindelijk de techniek helemaal goed wist hij tot een persoonlijk record van 0.75 meter te komen! Vervolgens was het sprinten (35 meter) aan de beurt gevolgd door 35 meter hordelopen. Tjonge, vanaf de zijkant kon ik goed zien dat Justen heel snel en in een mooi ritme de horden over ging. Ondanks een kleine (tegen)slag op zijn oog zette hij dapper door! Dat resulteerde in een tijd van 7.0 seconden! Ook Timo was erg dapper en liep de baan helemaal uit ondanks dat hij was gevallen! Amber en Meike waren deze dag heel lief voor mij. Ik mocht steeds om en om bij ze zitten, maar bij het stoten werd ik even afgegeven, want daar was girlpower voor nodig! Dus de spierballen kwamen tevoorschijn en beiden stootten een persoonlijk record! Amber stootte 2.80 meter en Meike stootte 3.00 meter! Daarna was ik er ook bij toen Amber een beker voor de derde plaats en Timo een beker voor de eerste plaats in ontvangst mocht nemen! Wauw…wat was ik blij dat ik als mascotte deze wedstrijd mee mocht maken!
Helaas kon ik niet op twee plaatsen tegelijk zijn en mistte ik het snelle lopen van Maud, Fenne en Bjorn bij de Vlakwatercross in Venray. Gelukkig was Arie bij deze wedstrijd en stuurde een berichtje dat het lopen van 1000 meter heel goed was gegaan! Bjorn wist wederom een podiumplek te veroveren. Hij werd derde van de zeven atleten met een tijd van 4.46 minuten! Bij de meisjes werd Maud vierde met een tijd van 4.41 minuten en Fenne werd elfde met een tijd van 5.08 minuten! Heel goed gedaan!
Ik, Speedy, ben nu nog aan het na genieten van jullie sportiviteit, geweldige inzet en het plezier dat jullie op de wedstrijd onder elkaar hebben! Ga zo door! Ik ben blij dat ik mascotte van jullie mag zijn!