In Memoriam Theo Donkers

Namens het bestuur, Tinus Meulenbroeks:

Fijn dat we in de gelegenheid zijn gesteld om als GAC iets te vertellen over Theo.

Op 1-februari-2004 is Theo als trimmer bij GAC begonnen en op 1-januari-2018 is hij gaan sportief wandelen op de donderdagochtend. Wandelen was immers ook een van zijn grote hobbys.
Ik sprak Theo nog op de feestavond van GAC op 4 november j.l en vroeg aan hem hoe het eigenlijk met hem ging.
Gin flikker werd, gaf hij aan maar ik ben erbij en dat telt zei hij.
Zo was het ook, Theo kon je er goed bij hebben.
We hebben op de zondagochtend met Theo heel wat rondjes hard gelopen op de atletiek baan, en hij kon ook een behoorlijk tempo lopen. Het was een echte doorzetter. Het woord opgeven kwam bij hem niet voor in zijn woordenboek.
Na de zondagochtend trainingen gingen we vaak een heerlijk biertje drinken in de kantine dat vond hij geweldig, samen ouwehoeren over van alles en nog wat maar vaak ging het eigenlijk nergens over. Maar gezellig was het wel met hem erbij.
Dan vertelde hij b.v dat hij daags van te voren nog te voet naar Berlicum was gelopen. Of het niks was, doe het maar eens na.
Hij was ook erg actief in het vrijwilligerswerk binnen GAC.
Hij heeft wat werk verzet , het dak van de kantine gerepareerd, was lid van de materialencommissie, hielp bij wedstrijden, sanitair poetsen, niets was hem te veel.
Ik hoorde deze week nog een leuk verhaaltje. Enkele jaren geleden was er een landelijke actie plastic flesjes verzamelen. Daar konden we als GAC geld mee verdienen. Nu ging Theo samen met Jan en Wil deze flesjes uit een container bij de milieu straat halen, vervolgens werden ze op de aanhanger gegooid en daarna in plastic zakken gedaan. Daarna werden de zakken met inhoud weer ingeleverd. Dit bracht dan geld op voor GAC, hoe verzin je het.
Alle kleine beetjes helpen gaf hij aan.
De laatste maanden werd het lastiger voor hem we misten hem al op onze traditionele bijeenkomst op 2e kerstdag s,middags bij de ZOT. Daar was hij samen met Rieki ieder jaar bij aanwezig.

Theo je was een pracht mens.
We zullen je binnen GAC gaan missen.