Bostraining in de achtertuin

Wat een luxe, een bos als achtertuin! De D-junioren hebben het geluk dat de twee broers Joris en Lennart bij hen in de groep zitten. Zij wonen namelijk aan de bosrand van Oploo en toen hun ouders de D’s uitnodigde om op een zaterdag bij hen in de bossen te komen trainen, hoefden we daar niet lang over na te denken. 19 Januari was het zo ver en zijn we met een paar auto’s naar Oploo gereden om daar in een bevroren, zonovergoten bos het parcours te lopen dat de twee broers zelf hadden uitgezet.
Eerst hebben de kids een spel met pionnen in een klein stukje bos gedaan. Nadat we eerst het parcours hadden verkend, zijn we nog een rondje oefeningen gaan doen. Daarna volgde een wedstrijdloop (Luna was de winnaar!!) en tot slot een spel als afsluiting.
Nadien konden we moe maar voldaan genieten van lekkere warme chocolademelk met slagroom bij Joris en Lennard thuis. Het was een leuke variant op de normale zaterdagochtendtraining op de baan.
Mark en José, bedankt voor de gastvrijheid!