Veel GAC atleten bij de regenachtige Zandboscross in Deurne

Zondag 2 december was het weer tijd om je beste beentje voor te zetten tijdens de jaarlijkse Zandboscross in Deurne en wat was het een modderige en regenachtige dag, maar daar lieten onze kanjers van GAC zich niet door tegenhouden.
Bij de mini pupillen jongens gingen er twee GAC’ers met een podiumplek vandoor, zo zagen we Bjorn Adriaans op de eerste plek en Job de Wit op de tweede plek, super jongens! Maar ook Dide van Hout en Lisa van Deursen bij de jongste meisjes deden het heel goed.
Ook bij de C pupillen meisjes vonden we een GAC dame terug op een derde plek, goed gedaan Maud Jansen. Ook Sam Staadegaard heeft de 1205 meter door de bossen keurig uitgelopen. Bij de B pupillen zagen we dat Justen de Vries het podium net had gemist en ook hoe Daniaya van der Heijden haar cross netjes heeft uitgelopen!
Onze A pupillen mochten een afstand van 1445 meter overbruggen door de regen en de heuvels in Deurne. In de grote groep meisjes zagen we Ella Sponselee als eerste GAC dame als negende de finish passeren. Vlak achter haar zat onze fanatieke crossdeelneemster Danique Adriaans op een dertiende plek. Voor Thalyz Wau was het pas haar tweede cross en ze liep rond alsof ze het al jaren doet en finishte op een keurige zestiende plek. Onze eerstejaars atleet Pip Mezenberg hield zich ook heel goed tussen de dames en zagen we terug op een 23e plaats!
De groep bij de jongens was nog veel groter en daar tussen liepen drie heren van GAC en onze eerstejaars Giel van Oosterwijk en Remco Adriaans maakte er net als in Helmond een spannende strijd van en deze keer won Giel deze op een 27e plaats en Remco een seconde later op de 28e plek! Ook Kyan Jansen stond weer aan de start en zagen we na 8 minuten en 51 seconden over de finish komen.
De jongens D junioren mochten een parcours van 2145 meter afleggen en dit deden de gebroeders Besselink netjes met een 19e plaats voor Lennard en een 11e plek voor Joris!
Ook een podiumplek voor GAC bij de meisjes C junioren, waar na 2395 meter Laurie Santegoeds als tweede finishte. Op een zesde plek vonden we Floor Vulders-Jochems terug op de voet gevolgd door Alies van Oosterwijk! Gijs van de Ven en Jesper Pluijm liepen namens de C-junioren hun 3095 meter en Gijs vonden we terug op een keurige vijfde plek en Jesper finishte als viertiende!
Ondanks het slechte weer kunnen de atleten weer trots zijn op deze mooie prestaties en zijn ze klaar voor onze jaarlijkse Kerstloop op Tweede Kersdag bij het Kasteel in Gemert.