Jeugdweekend 2.0 2018

Het jeugdweekend 2018 op 29 en 30 september was super!
Op zaterdagmiddag kwamen we op het terrein van GAC en gingen we onze tenten opzetten en bedden klaarmaken.
Daarna moesten onze papa, mama, opa, oma’s weg en was de opening van het kamp met het thema HALLOWEEN. Ook werden de groepjes bekend gemaakt. Aan het einde van de middag gingen we lekkere nasi met sate of koude schotel eten.
Toen we klaar waren met eten gingen we het spel “Escape from Frankenstein” doen. Er werd 1 van onze leiders ontvoerd. Wij werden opgesloten in een kamer en daar moesten we uit zien te ontsnappen. Als we ontsnapt waren mochten we verder naar de volgende ruimte en zo kwamen we bij de laatste ruimte waar onze leider zat opgesloten. Na het spel kregen we even de tijd om onze feestoutfit aan te trekken want…… er was een disco! Tijdens de disco gingen we allerlei dansspelletjes doen. Na de super geslaagde leuke disco hadden de oudere kinderen nog een nacht spel: “Kasteel van Dracula”. Bij het spel moest je lintjes van super enge verklede mensen afhalen maar ze konden ook bewegen en dan mocht je het lintje niet hebben. Toen we terug waren van het spel mochten we gaan slapen maar dat deden we natuurlijk niet allemaal, maar sommige kinderen gingen wel slapen.
Na de super enge gezellige nacht werden we wakker gemaakt om 8:00 uur en moesten we gaan ontbijten. Toen we klaar waren met eten gingen we alvast onze tenten een klein beetje opruimen en gingen we “Halloweerwolf” doen. Het was een bosspel waarbij je getikt kon worden door de super weerwolven of door een team en dan moest je je lintje afgeven. Nadat het spel was afgelopen fietsten we weer terug naar het GAC terrein. We kwamen aan en de frietkar stond al klaar en we gingen lekker frietjes eten. Nadat iedereen klaar was met eten hadden we nog een 6-kamp. Met de 6-kamp waren er allemaal verschillende leuke spelletjes. Toen de 6-kamp was afgelopen, was de prijsuitreiking. Voor elk spel tijdens het jeugdweekend kregen we punten. Wie op het einde de meeste punten had, had het kamp 2018 gewonnen! Oeehhhhh wie had er gewonnen? TEAM ROOD “De Roode Duivels had gewonnen ”R-O-O-D ROOIE DUIVELS DOEN WEER MEER! WE WINNEN, WE WINNEN, WE WINNEN!! En na de prijsuitreiking kwamen onze papa en mama’s ons weer halen. Dat was het dan kamp 2018. Het was SUUPPPEEEERR LEUK.