Clubkampioenschappen A-pupillen en CD junioren

Zaterdag 6 oktober werd de onderlinge strijd aangegaan tussen de clubgenoten van GAC bij de Clubkampioenschappen. Het zonnetje en de frietkar zorgde ervoor dat de dag eigenlijk al niet meer stuk kon.
Er deden vier jongens mee bij de A-pupillen en daar werd Daan Clubkampioen, deze goede prestatie haalde hij met zijn uitstekend werpnummers, een dik persoonlijk record bij het vortexwerpen met 33,50 meter en bij het slingeren van 19,50 meter. Op de tweede plaats stond Giel, die zelfs vijf persoonlijke records heeft gehaald en een echte loper is, met 1410 meter in zes minuten. Het podium werd compleet gemaakt door Qasmet veel power in zijn armen en wierp 18,50 meter bij het slingeren. Ook Kyan ging met een aantal persoonlijke records en een medaille naar huis, goed gedaan jongens, dat frietje hadden jullie zeker verdiend. De mooie strijd bij de meisjes ging tussen zeven dames en werd gewonnen door Faye, dit kwam door haar geweldige sprong over 1,15 meter bij het hoogspringen. Luna is een echte allroundster en presteerde super constant met veel persoonlijke records. Het podium werd compleet gemaakt door Sara, onze werpster met 17 meter bij het slingeren. Ella, met haar vierde plek, blijkt een verspringster in de dop te zijn met haar 3,35 meter en je ziet bij Imke dat haar kracht bij het werpen ligt met een mooie 18 meter met vortexwerpen. Danique is een echte loopster en loopt dan ook 1300 meter in zes minuten, voor Dana was het haar eerste wedstrijd en zij heeft op alle onderdelen heel goed gepresteerd. Voor de A pupillen was het extra leuk omdat alle trainsters aanwezig waren en we er met z’n allen een geslaagde en sportieve dag van hebben gemaakt!
Ook bij de junioren was er een spannende strijd en mag vooral de geweldige prestatie van Ralf bij de D-junioren niet ongenoemd blijven, een clubrecord bij het verspringen van 5,19 meter, afgepakt van zijn vader en hiermee clubkampioen werd. Bij de dames zagen we Floor op het hoogste treetje staan. Bart heeft het goed gedaan bij de C junioren met een eerste plaats en bij de B junioren zagen we Tijn de overwinning pakken. Op naar het winterseizoen!