Padualoop voor de GAC-jeugd t/m 12 jaar

Zaterdagochtend 15 september zetten de 7 enthousiaste atleten Danique, Remco, Bjorn, Giel, Justen, Timo en Sanne hun beste beentje voor bij de Padualoop! Zij lieten ook vandaag weer zien dat atletiek echt hun passie is en dat ze tevens door dit te lopen dachten aan de cliënten van Huize Padua. De opbrengst van het inschrijfgeld was namelijk voor de VERWENZORG van de cliënten van Huize Padua. Deze jonge atleten liepen 1,5 km. Om 9.45 klonk het startsignaal en liepen ze over de verharde wegen om zo snel mogelijk te finishen. Giel was de eerste jongen en tevens ook als allereerste van iedereen die over de finishlijn kwam. Hij had de 1,5 km. in 6.26 minuten gelopen. Daarna volgde het eerste meisje, Danique, die over de finish kwam in 6.34 minuten. Al snel volgde Remco achter zijn grote zus en finishte in 6.39 minuten. Vervolgens kwam Justen nog even tussen de 2 broertjes Adriaans en eindigde met een tijd van 6.44 minuten. Na Justen kwam Bjorn met zijn welbekende oranje zonneklep in 7.37 minuten over de finish. Timo liep dapper zijn eerste loop op verharde wegen en finishte in 8.57 minuten. Zijn nicht Sanne finishte in 9.10 minuten. Na de loop werden ze nog even gefotografeerd terwijl hun trainster Anne-Mieke een goed voorbeeld gaf door ook met de Padualoop mee te doen. Zij liep de 3 kilometer in 19.26 minuten. Voor meer uitslagen van onze GAC-atleten kijk dan op onze site onder het kopje uitslagen of kijk op www.uitslagen.nl.