Laatste Athletics Champs wedstrijd van dit seizoen voor de Mini/C/B-pupillen!

Wat was het zaterdag 25 augustus 2018 weer een geweldige wedstrijd! Wat hebben wij trainsters, assistent-jury’s en ouders weer mogen genieten van de gezelligheid, enthousiasme en doorzettingsvermogen van al onze atleten bij deze wedstrijd op onze eigen baan! Zo genoten wij van ons clubje van 6 sportieve en ontzettend gemotiveerde atleten die de eerste keer met een wedstrijd mee deden. Wij mogen als trainsters vol trots zeggen dat we het dan hebben over onze atleten Amber, Dide, Bjorn, Sem, Timo en Job! Maar we hebben het dan ook over ons clubje van 8 atleten die al ervaring hebben met wedstrijden: Remco, Hugo, Puk, Daniaya, Pip, Giel, Lisa en Sanne! Dat enthousiasme en doorzettingsvermogen werd beloond, want ze behaalden allemaal hele mooie resultaten. Zo liet Timo meteen bij zijn eerste wedstrijd de band 6.50 meter ver slingeren! Dat belooft wat voor het volgende seizoen! Bjorn liet met zijn enorme wilskracht de band 5 meter ver komen! Sem liet de vortex 12.00 meter over het veld liet vliegen alsof hij al jaren bij atletiek zat! Ook aan Amber was niet te zien dat het haar eerste wedstrijd was. Ze liet de vortex meteen 7.50 meter ver komen! Job had de snelste sprint van zijn groepje. Hij sprintte de 40 meter in 8.0 seconden! Dide , de kleinste van de groep, wist al meteen over 0.55 meter bij hurkhoog te springen! En dan hebben we het nog niet gehad over onze andere acht atleten. Bij de sprint flitste Giel, Hugo, Pip en Remco voorbij op de baan! Zij bleven onder de 8.0 seconden! Giel finishte met 7.8 seconden. Hugo, Pip en Remco finishte in 7.9 seconden. Lisa en Puk beheersten de techniek van het slingeren goed. Lisa slingerde 9.50 meter ver en Puk 8.00 meter! Sanne en Daniaya lieten de vortex langs onze oren suizen! De vortex van Sanne kwam 14.00 meter ver en van Daniaya kwam 13.00 meter ver!
Allemaal mooie resultaten, maar de weg er naar toe en de gezelligheid/sfeer er omheen was wat deze dag ook weer zo ontzettend leuk maakten! Wat kunnen onze atleten heerlijk kletsen over van alles en nog wat, tussendoor met elkaar spelen of samen wat eten/drinken en wat zijn ze meelevend naar elkaar! Ook al was het wat spannend zo’n eerste wedstrijd voor sommige of viel er eentje en werd dan ook nog eens gestoken door een wesp…uiteindelijk heeft iedereen alles mee gedaan en doorgezet! En dat zijn echt atleten! Vallen en opstaan (soms letterlijk)en gewoon lekker plezier maken! En dat maakt dat wij trotse trainsters zijn van deze fantastische atleten! We kunnen niet wachten op het volgende seizoen met de Athletics Champs wedstrijden! Bij deze atleten bedanken wij jullie een keer voor de geweldige wedstrijd. Wij gingen met een glimlach naar huis!