Buffelrun

Zondag 18 augustus was er de 4e Buffelrun van Boerdonk en omgeving. De obstaclerun van ZuidOostBrabant.
Ben, Daan, Gijs en Floor deden er aan mee. Voor de jongens was deze Buffelrun hun eerste keer.
Om kwart voor 10 startten de jongens in groep 1 van de jeugd. Zij volbrachten de 6 kilometer en kwamen als 2e groep binnen. Daan vond het een leuke ervaring en gaat het volgend jaar weer doen. Gijs en Ben vonden het ook erg leuk om mee te doen. ‘Vooral de obstakels waren mooi, soms een beetje moeilijk en vooral veel met water. Soms was het zwaar om weer op gang te komen nadat je uit het water kwam’; aldus de jongens.
Floor startte om 10 uur in groep 2 van de jeugd. Zij deed mee voor het 3e jaar. Zij wist dus al een beetje wat haar te wachten stond en na 2 jaar de 6 kilometer te hebben volbracht was haar doel voor vandaag de 12 kilometer volbrengen. Na 1 uur en 49 minuten behaalde Floor als eerste meisje van groep 2 jeugd, de finish, na 12 kilometer en 25 obstakels.
Het ging goed omdat ze haar krachten goed kon doceren, in goede conditie was en er veel zin in had.
Een succesvolle dag dus voor deze 4 GAC’ers.
Ze hebben alle vier aan de run een mooi shirt en een prachtige medaille overgehouden.
Op naar de Buffelrun 2019 en wie weet met nog meer GAC’ers.