Oproep

Langs deze weg willen wij graag jullie aandacht vragen voor het volgende:
Recent hebben we met groot respect en verdriet afscheid moeten nemen van Ine, onze kantinebeheerster.
Door dit verlies en de aankondiging van Tonnie dat ze de kantinecommissie gaat verlaten zijn wij dringend op zoek naar mensen die de kantinecommissie willen bemensen.
De kantine heeft een belangrijke functie binnen GAC. Het is als het ware de huiskamer van onze vereniging. Een plek waar onze leden na het trainen onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen bijpraten en bij wedstrijden en evenementen de atleten en bezoekers kunnen faciliteren voor het nuttigen van een drankje en hapje. Daarnaast fungeert de kantine als vergaderruimte voor de diverse commissies en bestuur.
De kantinecommissie is verantwoordelijk voor de inkoop, de bezetting en onder andere het schoonhouden van de kantine. Dat wil niet zeggen dat ze alles zelf moeten doen maar dat ze het gaan organiseren. Zo hebben diverse leden zich beschikbaar gesteld om als vrijwilliger te helpen bij het schoonmaken, waaronder het wassen van de ramen en te helpen in de kantine bij wedstrijden en evenementen. Vele handen maken tenslotte licht werk.
Voor een goed functionerende kantinecommissie zou het fijn zijn als deze uit 5 personen bestaat waarvan 1 (of 2 personen) de rol van coördinator heeft. Deze perso(o)n(en) is de voorzitter van de commissie en het aanspreekpunt naar het bestuur. Binnen de commissie kunnen de taken worden verdeeld. Bijvoorbeeld iemand zorgt dat de bezetting rond is, de ander het rooster van het schoonmaken en iemand zorgt voor het voorraadbeheer en de bestellingen.
Op een aantal dagen in de week zorgen de atleten zelf voor de koffie en thee en is een externe bezetting niet nodig. Wel is het belangrijk dat op bepaalde avonden vaste personen (evt roulatie schema) achter de bar staan voor de bediening van onze GAC leden. Zij zijn de gastvrouw of gastheer van onze kantine
Wil jij graag samen met enkele andere enthousiaste GAC leden de kantinecommissie vormen en meehelpen om de kantine goed te laten functioneren? Of ken je iemand die dit wil doen, laat dit dan weten door het sturen van een mailtje naar info@gacgemert.nl. Heb je goede ideeën of suggesties zet die ook even in de mail. Ken je mensen die graag willen doen, ook al zijn ze geen lid van GAC, geef dan hun namen o door.
Namens het GAC bestuur.