Pupillen uitje naar Monkeytown Helmond

Op zaterdag 16 juni gingen de BC pupillen met een groep van 17 kinderen naar Monkeytown in Helmond.

Eenmaal aangekomen bij Monkeytown stonden de kinderen al te popelen om te mogen gaan spelen. De schoenen uit en sokken aan en weg waren ze. Het eerste uur zijn ze allemaal druk bezig geweest met spelen, met tussendoor even een pauze voor wat ranja en snoepjes.

Snoepjes in een keer in de mond, forten bouwen,dingen vinden in het speelgoed apparaat, veel ranja drinken, helemaal bezweet zijn en stiekjes kwijtraken.

Fenne had geluk, ze klopte tegen het speelgoed apparaat en er viel een speeltje uit. Een sleutelhanger met groene eend die ook nog eens licht geeft.

Sem vond een euro in het speelgoed apparaat en toen zijn Sem en Lynn tafelvoetbal gaan spelen. Lynn was de winnaar hiervan geworden en heeft ze een stuiterbal gekregen.

Qas heeft bijna heel de middag een nieuwe sport beoefent. Hij is een keer even wat ranja komen drinken en daarna ging hij weer voetballen.

Puk is uitgeroepen als winnaar van de meeste pijn hebben in een middag. Kortom het was een middag vol avontuur.

Ook Femke moest eraan geloven. Mee het speeltoestel in om foto’s te maken van de kinderen. Hugo en Giel waren de echte fotomodellen.Even voelde Femke zich weer helemaal thuis tussen de kleine kinderen.

Als afsluiting hebben we lekker met z’n allen frietjes gegeten en om 5 uur zijn we teruggegaan naar het atletiek terrein met een heerlijke snoepzak. De kinderen waren allemaal uitgeput van het spelen, maar ze hebben zich allemaal vermaakt.