Atleet van de maand juni 2018!

Hugo Bisschops

Omdat hij elke wedstrijd en training mee doet. Hij wil ook echt alle technieken leren en in een wedstrijd laat hij dan ook altijd zien dat hij een bepaalde techniek beheerst. Hij is ook erg sportief en sociaal naar zijn mede-atleten. Zo stond hij bv bij het vertrekpunt naar de wedstrijd van 9 juni in tenue klaar om te vragen of er voldoende atleten voor de wedstrijden waren. Zo niet dan had hij waarschijnlijk een gedeelte van de wedstrijd mee gedaan terwijl hij eigenlijk iets anders belangrijks had staan! Hij is ook enorm gegroeid in het concentreren voordat hij een onderdeel start. Bv bij vortex gaat hij echt op zijn gemak klaarstaan, denkt rustig na over de techniek en kijkt hij of hij de vortex goed vast heeft en gaat dan pas werpen. Ga zo door!