Waar zouden we zijn zonder….vrijwilligers

Er was eens een tweetal, Arie en Mark, die ineens verschenen bij een noodoproep van onze Mini/C/B pupillentrainsters, Anne-Mieke, Lieke en Sandra. De trainsters hadden toen wel 30 enthousiaste pupillen en vroegen hulp bij deze 2 fanatieke ouders. De groep groeide enorm en kon wel wat helpende handen gebruiken. Onze Jut en Jul, Arie en Mark, wilden dat graag doen. En zo stonden zij vele trainingen erg gemotiveerd en super enthousiast mee trainingen te geven. Inmiddels is de groep wat kleiner, maar kunnen we nog steeds gebruik maken van hun hulp. En ook de A-pupillen zijn erg blij met hun hulp. Wanneer een trainster bv niet kan of wanneer er geklokt moet worden of wat anders, dan staan zij klaar. Niets is ze te veel. Hopelijk mogen we nog lang genieten van hun enorme inzet voor de vereniging!

Bedankt Arie en Mark!