Mini/C/B-pupillen trotseren samen met ouders de kou tijdens de laatste training in de zaal

Woensdag 28 februari was de laatste training in de gymzaal voor onze pupillen. Deze werd echter niet afgesloten in de zaal, maar vond plaats in de kantine van GAC. Er stond eerst een loop van ruim 1 kilometer van de gymzaal naar de kantine gepland. Gezien de kou is er besloten om direct naar de kantine te gaan. Daar vond een alternatief programma plaats. Allereerst even een sportieve aftrap met ouder en kind op de baan. Beide liepen een rondje op de baan. De pupillen rechtsom en de ouders linksom. De bedoeling was om dan weer tegelijk te finishen. De pupillen gingen erg snel van start en lieten de ouders flink rennen. Ze hadden toch een wedstrijdgevoel; winnen van je vader of moeder. Remco en vader wisten heel knap beiden tegelijk te finishen. Andere pupillen en ouders volgden bijna tegelijk of de pupillen kwamen als eerste bij de finish. Wat een ontzettende doorzettingsvermogen hadden we van ouders en pupillen gezien. Speciaal even complimenten voor de moeder van Lynn en Britt!
Vervolgens was er nog een opdracht buiten en een opdracht binnen. Buiten mochten pupil en ouder binnen 30 seconden zoveel mogelijk sprongen proberen te maken over een lage horde. Selva en vader deden de aftrap en gaven het voorbeeld. Ze sprongen samen 29 punten. Sanne S.met vader sprongen echter toch wat meer en behaalden een eerste plek met 44 punten.Hugo en Giel met hun vaders behaalden een tweede plek met 42 punten. Een derde plek was voor Daniaya en vader. Zij behaalden 40 punten. Nikki en vader,Nina met trainster Sandra, Justen en moeder, Remco en vader en Sanne en Maud met moeder bleven met de puntentelling nog in de 30 punten. Lynn,Britt en moeder en onze nieuwe leden Meike en Amber met ouders bleven in de 20 punten.
Binnen werden er nog vragen beantwoord onder het genot van warme chocomel met slagroom en een koekje. Met zoveel mogelijk goede antwoorden en zoveel mogelijk sprongen binnen 30 seconden konden lichtsticks verdiend worden. Sanne S. en vader wisten met in totaal 5 lichtsticks te winnen. Zij gingen met GAC waardebonnen en een medaille naar huis. De sfeer in de kantine was goed. Het was een training waar zeker de G van Gezelligheid wederom hoog in het vaandel stond! Iedereen bedankt voor de leuke avond!