Mini/C/B/A-pupillen stonden vol enthousiasme klaar voor de Clubcross!

Maar liefst twaalf pupillen: vijf Mini-pupillen, drie C-pupillen en vier B-pupillen, stonden super geconcentreerd en vol enthousiasme klaar om de 1250 meter te gaan lopen! Even was er nog wat spanning, want hoe was de ronde ook alweer? Fenne vroeg dat nog even na en ging daarna vol goede moed van start. Zij wist dan ook van de meisjes Mini-pupillen eerste te worden met een tijd van 6.31 minuten. Maud liep haar eerste wedstrijd en wist al meteen een tweede plek te behalen in deze categorie! Nikki liep ook een erg sterke cross. Zodra ze de trainster zag liet ze zien dat ze kon versnellen. Ze eindigde met 6.59 minuten op een derde plek. Amber en Meike, die beiden nog maar net bij de vereniging zitten, wisten ook het hele parcours met ontzettend veel doorzettingsvermogen uit te lopen! Meike was erg hard van start gegaan, maar met wat gezellig kletsen en het tempo in het midden van de cross te verlagen wist ze toch nog het laatste stuk naar de finish te versnellen. Amber finishte als vierde met een tijd van 7.20 minuten en Meike finishte als vijfde met een tijd van 8.23 minuten. De twee meisje C-pupillen Daniaya en Lisa liepen deze cross ook in een vrij hoog tempo. Lisa werd eerste bij deze categorie met een tijd van 6.23 minuten en Daniaya werd met een tijd van 7.14 minuten keurig tweede. Justen, C-pupil, eindigde de cross met lekkere rode wangen en finishte met een tijd van 6.11 minuten. Hij was de enige jongens pupil C en stond trots op de eerste plek.
Remco en Giel O., jongens pupillen B, gingen fanatiek de strijd aan met z’n tweetjes. Remco was daarbij net wat sneller dan Giel. Remco werd eerste met 6.01 minuten en heel erg kort daarachter finishte Giel met 6.03 minuten! Hugo was ook erg snel en finishte derde met ook een snelle tijd van 6.29 minuten. Pip, B-pupil, was net iets sneller dan Hugo en finishte met een tijd van 6.22 minuten. Zij mocht ook verdiend nummer 1 van het podium betreden .
Naast 13 Mini/C/B-pupillen waren er ook zeven A-pupillen die fanatiek van start gingen; Giel, Daan, Bram, Qas, Kyan, Ella en Danique. Giel P. was deze cross ook de aller-snelste van alle pupillen! Hij werd eerste met 5.44 minuten. Daan en Bram kwamen op een seconden na tegelijk over de finish. Daan werd tweede en finishte met 7.20 minuten en Bram werd derde met 7.21 minuten. Qas staat bekend om zijn geweldig ver werpen, maar vandaag verlegde hij zijn grenzen en liep 1250 meter. Hij eindigde vierde met een tijd van 7.52 minuten. Kyan werd vanaf de zijlijn gevolgd door huisfotografe (moeder)Mary en zijn vijfde plek werd dan ook met een foto vastgelegd. Hij liep het in 8.10 minuten.
Bij de meisjes bewees Ella dat ze zeker niet onder deed voor de jongens. Ze werd eerste met 5.46 minuten! Ook Danique kon wat jongens achter haar laten met haar tijd van 5.58 minuten. Ze werd tweede.

Het was weer een gezellige, sportieve en zonnige dag!