Leon Roijackers en Ton Vissers winnaars 12e Koppelcross

Op 28 januari 2018 gingen dertien teams van start bij de 12e koppelcross van de Zondag Ochtend Training (ZOT) en Triatlon van GAC. ’s Nachts had het nog wat geregend maar tijdens de wedstrijd was het mooi weer. Wel lagen hier en daar nog bomen van de laatste storm over het fietsparcours, waardoor deze een stukje verlegd moest worden.
Dit jaar waren er meer lopers dan fietsers waardoor een paar teams met twee dames liepen. Alle teams voldeden aan de reglementen en kwamen dit jaar in aanmerking om te winnen.
Het was super weer voor deze activiteit dus ontspon zich een mooie wedstrijd. Maar halfweg de koers was al wel duidelijk dat één team veel kans maakte op de overwinning. Voor de andere ereplaatsen was de strijd nog geheel open. Na een paar keer stuivertje wisselen kwam de volgende uitslag te voorschijn:
Winnaars in een tijd van 33:52 minuten waren Leon Roijackers en Ton Vissers. De tweede plek was voor Bart van Schijndel en Joan van der Ligt in een tijd van 35 minuten en 24 seconden. Op een mooie 3e plaats eindigden Hans Verbruggen en Robert-Jan Willekens in een tijd van 36 minuten en 46 seconden. De andere teams volgden snel daarna.
In de kantine werd de wisselbeker uitgereikt onder de traditionele tonen van de doedelzak van Wilbert van de Boom en een kop snert met roggebrood.