Jong en fanatiek team A-pupillen bij de Indoor in Beek en Donk

Het team van de A-pupillen bestond uit Danique, Ella, Giel, Qas, Daan en Kyan en een meisje van Spado, deze zeven super snelle atleten liepen hun estafette dan razendsnel en eindigden als tweede.
Daarna begon de wedstrijd met het stoten met echte kogels van twee kilogram, voor vele nieuw, maar dat zag je niet terug in de krachtige stoten van Giel en Kyan die hier beide een dik persoonlijk record haalden van 4.70 meter en 3.90 meter. Het volgende onderdeel was de 40 meter sprint, de atleten bleven maar doorlopen en daar kwamen dan ook super snelle tijden uit, zo liep Ella een mooi persoonlijk record van 7.1 seconden en snelde Daan naar een geweldige tijd van 6.5 seconden. Nu de atleten het lopen in hun benen hadden zitten gingen ze gelijk door met de 40 meter horden lopen, het ritme ging goed, de benen werden mooi opgezwaaid en de atleten vlogen over de horden. Het laatste onderdeel van de dag was het hoogspringen, hier hadden Danique en Qas veel zin in en dat zag je dan ook terug in hun prestaties, beide konden hier hun persoonlijk record aanscherpen met 1.05 meter voor Qas en 90 centimeter voor Danique. Uiteindelijk werd dit jonge team keurig zevende!

De pupillen trainsters waren weer super trots op ieder zijn/haar enorme inzet en enthousiasme! Maar bovenal was het weer ontzettend leuk om samen sportief bezig te zijn in een gemoedelijke en gezellige sfeer!

Twee fanatieke C-junioren aanwezig bij de jaarlijkse Indoor in Beek en Donk

De C junioren van GAC waren met z’n tweeën. De veteraan Jesper Pluijm, die al vele wedstrijden achter zijn naam heeft staan, en de nieuweling Eveline, zij had haar eerste wedstrijd.
Er waren 3 onderdelen die dag, 50 meter sprint, hoogspringen, en kogelstoten. Jesper had met z’n 4 kilo kogel een mooi nieuw persoonlijk record, namelijk 7,27 meter. Een verbetering van maar liefst 60 centimeter, en dat met een kilo erbij! Zijn 1.30 meter hoog viel een beetje tegen, maar zijn 8 seconden op de 50 meter sprint, was weer een PR, al met al een geslaagde dag. Natuurlijk was het een record regen bij Eveline. Met een eerste wedstrijd is alles een persoonlijk record, en het waren mooie records. Haar 6,20 meter op kogel was zeer verdienstelijk, daarmee gaat ze het de andere meiden bij GAC nog moeilijk maken! Hoogspringen had ze nog niet vaak geoefend in haar korte atletiek carrière, maar 1,10 meter hoog was een zeer goede start. Met 9 seconden op haar 50 meter sloot ze haar eerste wedstrijd af. Het smaakte naar meer!
Een mooie wedstrijd in dn ouwe toren. De atleten en trainers van GAC kijken uit naar een mooi wedstrijd seizoen van 2018!