Indoorwedstrijd ‘s-Hertogenbosch

Zondag 28 januari zijn er een aantal GAC-atleten naar de indoorwedstrijd van O.S.S. VOLO geweest in ’s-Hertogenbosch. Bij de D-junioren deden Gijs van de Ven, Ben van Boxmeer en Valentijn van Berloo mee. Gijs liep een nieuw persoonlijk record bij de 35 meter sprint. Hij kwam in 5,8 seconden over de finish. Ben en Valentijn wierpen bij kogelstoten een nieuw persoonlijk record. Ben kwam tot een afstand van 6,21 meter en Valentijn tot 5,90 meter. Hoogspringen leverde geen nieuwe persoonlijke records op maar wel mooie prestaties. Gijs en Valentijn kwamen tot 1,30 meter en Ben tot 1,25 meter. Uiteindelijk behaalde Gijs de 6e plaats, Valentijn de 9e plaats en Ben werd 12e.
Bij de A-pupillen deed Giel Pennings mee. Hij liep een nieuw persoonlijk record bij de 35 meter sprint in 7,1 seconden. Na de onderdelen horden, kogelstoten en hoogspringen goed te hebben afgerond, werd hij 17e in totaal.