Knappe prestatie B-pupil Remco bij indoor in volkel

Zaterdag 16 december ging Remco naar sporthal De Wervel in Volkel. Hij vertrok als een prins met maar liefst twee trainsters en met Speedy met alleen zijn naam op het aanmoedigingspapiertje. Daarbij luidde bij aankomst de klokken van de kerk… Remco maakte al meteen een veelbelovende entree! Hij was dan ook erg enthousiast en kon niet wachten om te beginnen met de warming-up. Samen met de A-pupillen deed hij de warming-up voordat hij medicienbal ging stoten.
Het stoten ging erg goed. Aandachtspunt was om de elleboog wat hoog te houden en dit liet hij een paar keer zien. Hij evenaarde dan ook zijn mooie persoonlijke record van 4.40 meter.
Vervolgens kwam het onderdeel 35 meter hordelopen. Hier stond hij elke serie al erg snel en geconcentreerd klaar. Dit resulteerde in een tijd van 7.3 seconden.
Daarna kwam het hoogspringen aan bod. Keurig sprong Remco volgens de regels van Athletics Champs en was hiermee echt een voorbeeld voor alle andere atleten. Hij wist op een haar na zijn persoonlijke record te behalen. Hij sprong 0.70 meter hoog.
Als laatste mocht hij 35 meter sprinten. Knuffel Speedy werd op het einde van de baan op de dikke matten gezet als aanmoediging. Door de geweldige snelle sprint, 6.6 seconden, wist Speedy niet op zijn plaats te blijven zitten. Remco liep namelijk heel goed door over de finishlijn en remde af tegen de dikke matten waardoor Speedy van de matten viel. Speedy was letterlijk en figuurlijk ondersteboven van Remco met zijn prestaties. Wij, trainsters, zijn ook ondersteboven van onze prins Remco, omdat hij elke wedstrijd wel mee doet, enthousiast is en veel plezier heeft! Op naar de volgende wedstrijd!