Gezellige eerste indoorwedstrijd voor de pupillen en CD-junioren van GAC

Bij de A-pupillen waren Qas van der Valk, Daan Kluijtmans, Danique Adriaans en Imke van der Kruijs afgereisd naar Volkel. Voor Qas, Danique en Imke was het hun eerste indoorwedstrijd als A-pupil en ze begonnen erg enthousiast met de 35 meter horden, aangezien dit geen standaard afstand is voor de pupillen liepen ze hier alle vier een super snelle tijd, waar vooral Daan met zijn 6.1 seconden boven uitstak. Het tweede onderdeel was het stoten, spannend voor het eerst met een echte kogel, maar Qas en Imke deden dit echt heel goed met respectievelijk een persoonlijk record stoot van 5.60 meter en bij Imke een geweldige afstand van 5.20 meter. Daarna volgde de 35 meter sprint en hier waren de heren aan elkaar gewaagd met een rappe 6.5 seconden voor Daan en een 6.6 seconden voor Qas. Keurig jongens! Bij het laatste onderdeel liet Danique haar trainster verbaasd staan door haar persoonlijk record flink te verbeteren naar een hoogte van 85 centimeter, super prestatie.

Aan het eind van de wedstrijd gingen de vijf pupillen tevreden en met een medaille naar huis.
In de middag was het de beurt aan de CD-junioren om de strijd aan te gaan over de 35 meter sprint, het kogelstoten en het hoogspringen, hier stonden Amy Verkampen, Valentijn van Berloo, Ben van Boxmeer en Jesper Pluijm aan de start namens GAC.  Als eerstejaars D-junior was Amy erg snel over de 35 meter in een tijd van 6.1 seconden. Bij het hoogspringen sprong Valentijn als net D-junior eindelijk zijn gewilde hoogte van 1.35 meter, super gedaan. Ben liet zijn spierballen spreken bij het kogelstoten, met een goede afstand van 6.04 meter. Jesper hield de eer hoog bij de C-junioren en dit deed hij heel goed met een snelle 5.9 seconden over de 35 meter, een keurige 1.30 meter bij het hoogspringen en een stoot van 6.69 meter. Ook de junioren kunnen terug kijken op een geslaagde wedstrijd!