“Mooi weer lopers” deelgenomen aan de Zevenheuvelennacht

Afgelopen zaterdagavond was het zover, de Zevenheuvelennacht 2017. Negen actieve lopers van de zaterdagochtend trimmersgroep (8.45-10.30 uur), de zogenaamde ‘Mooi weer lopers’, hebben hier allen met succes aan deelgenomen. Waar de naam van deze trimmersgroep anders doet geloven was het een regenachtige avond, maar dat mocht de pret niet drukken. De organisatie had wederom gezorgd voor een geweldig evenement waarbij menigeen van het deelnemersveld was uitgerust met lampjes om zodoende voldoende zichtbaar te zijn en de nodige sfeer te creëren.  Enthousiast gingen de GAC trimmers in verschillende startvakken de uitdaging van de 7 kilometer in dit mooie Nijmeegse heuvellandschap tegemoet. Iedereen was voldaan aan de finish en enthousiast over de prestaties en het parcours. Sommige lopers hadden zelfs een PR gelopen. Bij terugkomst in Gemert werd met de verdiende medaille omgehangen geproost met een drankje thuis bij een van de deelnemers, om zo deze gezellige en inspannende avond samen af te sluiten. Volgend jaar zijn we wederom van de partij.