Alle Mini/C/B-pupillen hebben een medaille verdiend!

Wat was het weer een geweldig atletiekjaar. Wij, trainers, hebben weer enorm genoten van het training geven aan alle Mini/C/B-pupillen. Leuk al die verschillende karakters en ieder zijn/haar eigen ontwikkelingen/verbeteringen  binnen de groep.

Het trainerscorps van de groep veranderde dit jaar ook wat. Helaas stopte Femke met training geven. Daarvoor in de plaats kwam Lieke. Verder groeide de groep enorm waardoor we eind mei Arie en Mark als extra trainers in de groep kregen. Ook Bonnie heeft ons enkele uren vrijwillig mee geholpen.

Wij kijken terug naar vele leuke, positieve momenten:

Wat dacht je bijvoorbeeld van Mariëlle die dit jaar haar eerste wedstrijden mee deed. Zij wist meteen 16 persoonlijke records te behalen. Of Lisa, die zelfs na de training erg gemotiveerd was om nog mee te helpen met materialen opruimen. En Justen megafanatiek met de looponderdelen. Ook Puk die haar eerste wedstrijd deed alsof ze al heel veel wedstrijden had gedaan. Britt van der H. die rustig op de achtergrond aanwezig was, geconcentreerd en ontzettend goed alles in zich opnam. Of Pien die heerlijk van hot naar her fladderde en alles interessant vond. En Britt K. die niet voor haar grotere zus Maud onder wilde doen en erg gemotiveerd was, maar ook gezellig kletste met haar zusje Roos. Roos ook eerst wat verlegen, maar later kwam ze goed los en ging ze ervoor. Ook Selva kletste graag en was een grote hulp voor ons bij het klaarzetten van de materialen. Nikki, zo’n ontzettende doorzetter dat ze ondanks een blessure eigenlijk toch wilde trainen.

Verder Remco die altijd hard werkte en ook beloond werd met een eerste plek bij de Padualoop. Sanne van S. die met wedstrijden zoveel heeft laten zien van haarzelf. Soms was er een traantje, maar ze heeft zo dapper steeds doorgezet wat ook resulteerde in diploma voor atleet van de maand. En Hugo wilde ook maar vooruit en leren. Hij kon niet stilstaan. Ook Pip was erg leergierig en volgde de aanwijzingen altijd keurig op. En Giel O. was altijd wel in voor een praatje en grapje, maar ook leergierig. Dana was soms zo enthousiast, ze wilde altijd het liefste alles voordoen. Rosalie deed alles mooi in haar eigen tempo en kwam graag na het gedane onderdeel ook even een kort praatje maken.  En Sanne J. was een bikkel. Als ze wat pijntjes had, kwam ze dat even vertellen maar meteen daarna weer door. Lynn deed alles al zo goed dat we ze vaak bij de B-pupillen mee lieten doen. Amy was als vriendinnetje van Pien mee komen doen en stond vaak ook al ruim voor begintijd van de training klaar. Ook Maud was altijd super enthousiast en elke training was ze er wel.

Qas was echt onze man van het werpen. 25 meter is voor hem een makkie. En Wout was een kei in de kruispassen doen. Voortaan noemen we die ook de ‘Wout-passen’. Imke kan zo naast ons komen staan met training geven. Ze weet precies elke techniek.

 Bram was ontzettend gegroeid in opkomen voor zichzelf. Hij liet zich niet meer zo vaak afleiden door anderen en had een enorme drive om te leren. Faye trok lekker haar eigen plan en met name bij de looponderdelen; Waarom om de pion lopen als het korter kan? Maar laatste training liep ze keurig 1 ronde door het bos helemaal uit. Ella, nog maar net lid, en al stoer meteen de clubkampioenschappen meedoen zonder dat ze alle onderdelen al eens gedaan had. En dan hebben we nog Kyan, die kon ons zomaar ineens verrassen met een mooie verbetering. Jelle, nog niet zo lang lid, maar heeft al alles onder de knie om naar de A-pupillen te gaan. Rick, waarvan we zo’n mooie gezichtsuitdrukking zagen bij een geweldige verbetering, maar ook wanneer het volgens hem wat minder ging. Danique, die elke keer zo doorzette en samen met haar broertje er elke training wel was. En dan nog Giel P. die dit jaar ontzettend veel wedstrijden heeft mee gedaan en zich veel verbeterd heeft. En als laatste kwamen nog Daniaya en  Fenne  enthousiast bij ons in de groep net voor de overgang van het atletiekseizoen.

Ja, wij trainers zijn trots op alle pupillen. Jullie hebben de medailles echt verdiend!

Pupillen en ouders bedankt voor weer een geweldig atletiekjaar!

 Groetjes,

Lieke, Anne-Mieke, Mark, Arie, Bonnie en Sandra