Pupillen lopen Padualoop

Zaterdag 16 september gingen B-pupil Danique en C-pupillen Remco en Hugo onder begeleiding van Arie naar de Padua Trimloop. Deze drie pupillen, die bijna elke wedstrijd wel meedoen, liepen deze keer 1500 meter op verharde wegen. Zij zetten om 10.30 uur hun beste beentje letterlijk en figuurlijk voor, om geld in te zamelen voor verwenzorg voor cliënten van Huize Padua. Bij de jongens tot 12 jaar wist Remco een mooie eerste plek te behalen. Hij en coach Arie waren zo trots als een pauw! Maar trots was Arie ook op Hugo en Danique. Hugo werd tweede. En Danique wist bij meisjes tot 12 jaar nog een mooie vierde plaats te behalen.
Drie hele mooie prestaties voor deze pupillen. Bij deze wedstrijd was dan ook duidelijk te zien dat inzet en doorzettingsvermogen beloond worden. Danique, Remco en Hugo zijn al klaar voor de aankomende crosswedstrijden.

Voor andere uitslagen van GAC-atleten zie https://uitslagen.nl/