AH sportactie 2017

Albert Heijn, NOC*NSF en de sportbonden hebben de handen ineen geslagen en een unieke samenwerking opgezet met de missie om Nederland nog meer te laten sporten en bewegen. Deze maand organiseren zij samen met duizenden gastvrije sportclubs de AH Sportactie, die miljoenen mensen in heel Nederland de kans biedt om de sport te ontdekken die bij hén past. 

Wij zijn als GAC heel enthousiast over deze actie en zijn daarom één van deze gastvrij sportclubs. 

Afgelopen zaterdag hebben we dan ook met een aantal andere verenigingen uit Gemert-Bakel een promotieactie gehouden op het parkeerterrein van Albert Heijn. Onze Speedy was hierbij ook aanwezig om de met hun ouders boodschappende kinderen aan het sporten te krijgen.

Deze actie heeft natuurlijk nog meer kans van slagen heeft als meer verenigingen in Gemert-Bakel mee doen en actief samen werken om Gemert-Bakel in beweging te krijgen. 

Iedereen kan nu sparen bij AH voor gratis proefsporten. Wij hopen dus ook veel fanatieke sportproevers binnenkort bij GAC te kunnen verwelkomen.