Het uitje van GAC

Met acht kinderen en twee begeleiders zijn we naar het survivalpark KlimKlong in Overloon geweest. We gingen met de auto. We hebben veel klimplezier gehad in Overloon. Bij KlimKlong hebben ze vier routes, maar wij mochten daarvan maar 2 routes volgen. De andere routes waren moeilijker, want deze zijn te hoog. Er zijn ook hindernissen in het klimpark, zoals boomstammen, trappen en een tokkelbaan om naar beneden te gaan. Eva, Rowena en ik (Jelle) hebben niet geklommen. Wij hebben in de tussentijd twee wespen gevangen en gezellig wat gedronken. Rond vijf uur zijn we terug gegaan naar de auto, omdat we naar de friettent gingen om een frietje te eten. Het frietje hebben we gegeten bij het Sleutelbos in Gemert als een leuke afsluiting van de dag.
Klik hier om meer foto’s te kijken!
Groetjes,
Jelle van Oosterwijk