Gillen in de achtbaan van Hemelrijk

Met een groep van 13 vertrokken de mini, b, c-pupillen afgelopen zaterdag naar Hemelrijk. De pupillen hebben daar een erg leuke dag gehad. Van de regen hebben ze geen last gehad; Ze speelden gewoon lekker verder. Er werd geklommen, gesprongen en gelachen. Bij de botsauto’s hebben de pupillen laten zien dat ze erg goed kunnen ‘autorijden’. Daarna werd er ook flink gegild in de achtbaan. Wel drie keer achter elkaar! De helikopters waren voor de pupillen een uitgelezen kans om even uit te rusten, want ze lieten het trapwerk aan de leiders over. Tijd om even iets te drinken was er bijna niet, want de pupillen moesten natuurlijk ook nog in het treintje, op het gigantische luchtkussen, naar het klimrijk, en in het speelcircus! Aan het eind van de dag kregen de pupillen nog een ijsje en toen iedereen zijn schoenen weer aan had, gingen we weer naar huis.