Drukke en gezellige ouder-kind wedstrijd

Afgelopen donderdagavond stonden er weer 27 fanatieke atleten en daarbij net zoveel maar vooral zenuwachtige ouders klaar op het veld voor de jaarlijkse ouder-kind wedstrijd.

Niet alleen de kinderen waren aanwezig dit jaar, maar ook Omroep Centraal om deze gezellige wedstrijd met beeld en geluid vast te leggen, nieuwsgierig klik dan op deze link (http://omroepcentraal.nl/video/61225602/ouder-kindwedstrijden-bij-gac)  Wat leuk om achteraf te zien met hoeveel plezier de kinderen tegen hun ouders aan het strijden waren en hoe fanatiek de ouders waren.

Uiteindelijk gingen alle kinderen en ouders met een diploma naar huis en was er een top drie per categorie welke nog een heerlijke chocolade medaille omgehangen kregen.. Zo zagen we bij de BC en mini pupillen Giel en Mark op de eerste plaats, stonden Hugo en Patrick op de tweede plaats en waren er maar liefst drie koppels op een derde plaats namelijk Lisa en Johan en Arie met zijn twee kinderen Danique en Remco. Bij de A pupillen zagen we Faye en John op de hoogste tree staan, gevolgd door Amy met broer Tom en Koen was derde geworden met broer Roel. Net als vorig jaar stonden Ryan en Emiel bij de D-junioren op de eerste plaats, gevolgd door twee atleten Gijs en Ben en op de derde plek zagen we Jesper en Jurgen. Deze laatste nummer één ging ook dit jaar weer met de jaarlijkse wisselbeker naar huis…. Gefeliciteerd! Maar natuurlijk iedereen super leuk dat jullie er weer waren en laat de ouders maar bijkomen dit weekend.