Bouwgroep van Schijndel Molenbroek Trimloop

Zondag 9 april werd er door de jeugd van GAC de 1240 m. of de 3800 m. gelopen op en rond de baan en in de wijken Molenbroek en Doonheide.
Het zonnetje was aanwezig, Speedy gaf iedere atleet een high-five en de jeugd kon van start voor de 1240 m. Eva, Giel P., Imke, Danique, Giel O., Remco, Maud, Lisa en Puk zetten hun beste beentje voor en liepen de eerste meters over de baan al meteen in een rap tempo. Bij de meisjes finishte Eva, A-pupil, als eerste met een tijd van 5.49 minuten. Daarna kwamen Mini/C/B-pupillen binnen.
3 seconden na Eva kwam Maud als tweede binnen. Danique finishte met een tijd van 5.58 min. direct na Maud en behaalde de derde plek. Lisa, inmiddels al iets meer ervaren met het lopen, eindigde op de vierde plek met 6.28 min. Puk, die haar eerste wedstrijd liep, eindigde als vijfde met een tijd van 6.59 min. Imke liep in haar eigen tempo werd knap zesde met een tijd van 7.51 minuten.
Bij de jongens wist Giel P., met nog een eindsprint, vierde te worden met een tijd van 5.44 min. Remco, die elke loop aanwezig is, eindigde als vijfde met een tijd van 5.57 min. Giel O., werd zesde met een hele mooie tijd van 6.17 min.
De rest van de jeugd liep de 3800 m. Bij de jongens D-junioren wist Ryan, die inmiddels al heel wat overwinningen op zijn naam heeft staan, eerste te worden. Hij liep het parcours in 15.41 min. D-junior Gijs, met een mooi constant tempo, werd derde met een tijd van 16.35 min. Vierde, met een tijd van 17.02 min, werd C-junior Jelle. Hij kon zijn vaders tempo een hele tijd keurig volgen. Jesper, D-junior, behaalde een achtste plaats met een tijd van 19.36 min. Bij de meisjes kwamen Alies (D-junior) en Amy (A-pupil) hand in hand als eerste de finish over met een tijd van 18.59 min. Pip (C-pupil), die samen met haar moeder liep, werd tweede met een tijd van 22.42 min.
Een van de jeudleden, Floor (D-junior) verraste ons en liep zelfs 7.6 km! Zij liep dit in een tijd van 43.04 min.
Drie minuten vóór de start van de jeugd gingen de volwassen trimmers en wedstrijdatleten van start voor de verschillende afstanden. Ondanks het warme weer werden er mooie prestaties geleverd. Kijk voor de uitslagen en foto’s op www.gacgemert.nl.