Impressie van een training van de Mini/C/B-pupillen met carnaval!

Hoe leuk het is om met carnaval gewoon te trainen laten deze 7 kinderen; Kyan, Danique, Remco, Imke, Marielle, Giel P. en Lisa zien! Afgelopen dinsdag stonden deze 7 kinderen vol energie en enthousiasme voor de laatste keer van dit seizoen binnen in de gymzaal klaar om een training te krijgen! Ook de trainsters waren enthousiast ondanks dat er een vermoeide blik bij 1 trainster te zien was van het carnaval vieren!

Er werd een tikspel gedaan met steeds wisseling van tikker en degene die getikt moest worden. Daarnaast werd er een soort stoelendans gedaan waarbij ook carnavalskleding aangetrokken werd!

Ook kon een estafette met het aantrekken van carnavalskleding niet ontbreken en dan nog ‘schipper mag ik overvaren’ in carnavalsstijl! Naast al dat rennen werden er ook echte carnavaleske foto’s gemaakt! Het werd gekker en gekker! Ook de trainsters moesten eraan geloven om een gekke staart op hun hoofd te maken! Kortom: een knotsgekke training en een mooie sportieve afsluiting van carnaval 2017!