Dag van de Atletiek

Zaterdag 18 maart was het weer tijd voor de Dag van de Atletiek op het schitterende complex in Papendal. 750 trainers, 1500 sportschoenen,  750 trainingsjackies, 93 bestuurders, 93 spijkerbroeken en een stuk of wat  paraplu’s. Tel dit bij elkaar op; dan heb je de setting en diversiteit van bezoekers en ook vanuit GAC waren we hier present namens het bestuur, onderhoudscommissie, wedstrijdcommissie en trainers. Sommige van ons hebben zich in het zweet gewerkt tijdens de actieve workshops op de atletiekbaan of in één van de hallen, of namen we deel aan discussies of interactieve workshops over uitlopende zaken van hoe om te gaan met pupillen tot het meten van het materiaal en hoe kunnen trainingen nu uitdagend en verantwoordelijk worden opgebouwd. De dag werd vroeg gestart met een inspirerende kick-off van Toon Gerbrands, momenteel directeur bij PSV en werd gevolgd door twee workshop rondes, een gezellige lunch om even bij te praten, daarna volgde een keuzemeerkamp waarbij je nog twee workshops kon volgen en we eindigde met een derde workshopronde, al met al een vol, sportief, interessant en leerzaam programma voor ons als GAC’ers die we afsloten met een hapje en een drankje!