Goede omstandigheden bij Vlakwatercross in Venray

Natte ondergrond, maar toch een zonnetje tijdens de jaarlijkse Vlakwatercross in Venray, waar zes pupillen van GAC aan de start stonden. Bij de C pupillen jongens stonden Giel van Oosterwijk en Remco Adriaans aan de start voor hun 1000 meter door de bossen, Remco zagen we na 4.42 minuten als vierde over de finish komen en Giel werd eindelijk eens geen achtste, maar zagen we in 4.58 minuten als zevende finishen. Giel Pennings en Danique Adriaans hielden de eer hoog bij de B-pupillen en deden dit keurig met een twaalfde plaats bij de meisjes voor Danique en Giel zagen we als tiende tussen de jongens finishen. Voor de A-pupillen stond er een parcours van 1500 meter door de Venrayse bossen op het programma en we zagen Faye van Oorschot bij de meisjes na 7.07 minuten als veertiende finishen en helaas zagen we Milan Scheepers wel van start gaan, maar niet over de finish komen, toch heel goed gedaan!
Bij de junioren D liep Jesper Pluym een goede race Ondanks wat klachten, hij kwam binnen in 10:35 op de 2050m.
Bij de meisjes D kwamen Alies van Oosterwijk, Kim van Dinteren en Floor Vulders-Jochems in actie op de 1550m. Alies (6:46) bleef ditmaal netjes voor Floor (7:16). Kim liep ook een knappe race in 8:02. Iedereen keurig gelopen er stond een trotse trainer aan de kant!