GAC-pupillen naar Indoorwedstrijd in Den Bosch

Om 8.30 uur stonden de pupillen paraat om te vertrekken naar Den Bosch. Mariëlle Verstappen ging met een beetje zenuwen op weg naar Den Bosch, want dit was haar eerste wedstrijd. Gelukkig gingen de ook al wat meer ervaren teamgenoten Imke van der Kruijs en Kyan Jansen mee naar deze wedstrijd en had Mariëlle goede voorbeelden. Ze startten met het hoogspringen. Er werd heel eerlijk gesprongen door eerst met een voet op de mat te landen. Kyan zette dan ook dapper door en wist met de goede techniek een hoogte van 0.85 meter te behalen. Hiermee werd hij ook 7e van de 12 deelnemers! Daarna volgde de 35 meter sprint en vervolgens kwam het stoten aan bod. Hier behaalde Mariëlle al meteen 2.50 meter waarmee ze een 10e plek behaalde! Imke, die vol energie zat en erg graag wilde verbeteren, behaalde bij dit onderdeel zelfs 5.00 meter wat zorgde voor een 1e plek en een persoonlijk record! Imke werd bij de totale uitslag van meisjes B- pupillen 4e, Kyan werd bij de jongens B-pupillen 10e en Mariëlle behaalde zelfs al een 11e plaats bij de categorie Mini/C-pupillen waar 13 deelnemers waren!
Ook de A-pupillen hebben mee gedaan met de wedstrijd. Hier zijn weer topprestaties behaald!  Amy Verkampen sprong vandaag een nieuw persoonlijk record: 1 meter en 5 centimeter hoog. Valentijn van Berloo sprintte de 35 meter in 6,3 seconde en Daan Kluijtmans liep de horde in 7.1 seconde. Wat een tijden!  Daan Kluijtmans werd bij de horde in totaal 4e. Merel Verstappen stootte maar liefst 5 meter en 10 centimeter en werd hierbij 3e. Wat een kracht! Amy Verkampen werd van alle meisjes tweedejaars A-pupillen 3e en Valentijn van Berloo werd van de jongens A-pupillen tweedejaars 2e.
Wij als Mini/C/B/A-pupillen trainsters zijn erg trots op alle prestaties! Het was een gezellige en sportieve dag.