TOPVORM Kerstloop 2016

We hopen dat jullie op maandag 26 december 2016, tweede kerstdag, allemaal deelnemen aan onze jaarlijkse Topvorm Kerstloop bij het kasteel in Gemert.
Ook Hannes van den Elsen uit Erp doet mee. Hij is 11 jaar en wil door mee te lopen aan onze Topvorm Kerstloop geld ophalen voor de Wens Ambulance Brabant! Wens Ambulance Brabant vervult de laatste wens van mensen die niet lang meer te leven hebben. Dat kan een laatste keer naar het stadion van PSV zijn, een dagje strand, een bezoek aan het Rijksmuseum enz. De ambulance haalt deze mensen dan op om hen nog één keer een onvergetelijke dag te bezorgen.  Deze stichting werkt met vrijwilligers en kan alleen maar bestaan dankzij vrije giften en goede doelen-acties. Elke euro die Hannes ophaalt gaat naar Wens Ambulance Brabant. Voor elke euro meer gaat hij nog beter zijn best doen om mijn persoonlijke record te verbreken.
Wil je hem daarin steunen? Dat kan tijdens de Topvorm Kerstloop! Maar ook nu al: bij Bakkerij Barten en bij Cafetaria Van Haandel in Erp staat een ton waar je een vrije gift in kunt doen. Elke euro kan helpen om een laatste wens in vervulling te laten gaan dus natuurlijk steunen we Hannes. Kijk voor meer info over de Wens Ambulance op www.wensambulancebrabant.nl.
Tijdens de Topvorm-Kerstloop zal TrackREG een pilot draaien met het tijdregistratie systeem van TrackREG. Dit is een initiatief van vier jonge ondernemers uit Gemert en het bedrijf heeft als primair doel het verhogen van de beleving tijdens een sportevenement, de Topvorm Kerstloop in dit geval.
Via de mobiele website http://kerstloop.trackreg.com kunnen zowel deelnemers als toeschouwers tijdens en na het evenement de tussentijden en eindstanden van de deelnemers bekijken. Alle data die gegenereerd wordt is tijdens het evenement live beschikbaar. Tevens is er een persoonlijke pagina waarop rondetijden en eindtijd zichtbaar zijn en gedeeld kunnen worden via Facebook!

Tijdens de Topvorm Kerstloop kunnen jullie kennis maken met Runsupplies.com. Dit is dé online hardloopwinkel voor alle hardloop gerelateerde producten. Het doel van Runsupplies is om de trailrunner, recreatieve- wedstrijd- en toploper te kunnen faciliteren van alle producten die helpen om nog meer plezier uit het sporten te halen. Met meer dan 20 jaar ervaring binnen Runsupplies in de top en breedtesport op het gebied van trainingen, wedstrijden en medisch vlak kunnen zij elke loper op maat adviseren en helpen. Dit draagt er ook aan bij dat ze een topassortiment hebben met een uitgebreide variatie aan producten. Naast het faciliteren van hardlopers in producten willen zij ook graag hun kennis en ervaringen delen. Door de samenwerking met sportevenementen, sportteams en (top)atleten vergroten zij onze kennis en mogelijkheden. Voor meer informatie ga je naar www.runsupplies.com of volg ze op social media: @runsupplies