Pepernoten, trainen en nog meer pepernoten….


Na een paar koude dagen was het donderdagavond tijdens de training van de pupillen prima weer om lekker te gaan trainen. Dat gold niet alleen voor de pupillen, ook twee Pieten hadden zin om lekker rondjes te rennen op de atletiekbaan.
Het was voor de pupillen dan ook een hele verrassing toen een kwartier na aanvang van de training de Pieten ineens op het middenveld verschenen. Binnen een seconde waren de Pieten omringd door alle pupillen en werd de pepernoten maar al te graag aangenomen.
Maar ja, er moest ook nog getraind worden. Tot grote vreugde van de pupillen deden de Pieten met de training mee. Samen werden er allerlei estafette spelletjes gedaan op het middenveld. Af en toe bakten de pieten er helemaal niets van en hadden ze extra uitleg nodig van de pupillen. Gelukkig wisten de pupillen precies wat de bedoeling was en kregen ze perfect te horen wat ze moesten doen. Als afsluiting van deze training, die heel snel voorbij ging werd er een rondje om de baan en over het bospaadje gerend en eindigde de training met als eindtraktatie natuurlijk nog meer heerlijke pepernoten.