Indoorwedstrijd pupillen in Volkel

Zaterdag 17 december ging C-pupil Pip Mezenberg en de B-pupillen Qas van de Valk, Bram Schutte en Bieke Smits naar Volkel om op vier onderdelen te laten zien wat ze geleerd hadden. Er werd na een goede warming-up van trainster Jilly gestart met hoogspringen. Bram was zijn spanning vooraf aan de wedstrijd wat kwijt en sprong zijn eerste indoorwedstrijd maar liefst 0.85 m. hoog! Bieke, Qas en Pip haalden op 5 centimeter na hun persoonlijk record. Ze sprongen allemaal ook keurig de schotse sprong en sommige zelfs met de romp mooi rechtop!
Na het hoogspringen was het 35 meter hordelopen aan de beurt. Enthousiast stonden ze elke keer keurig op tijd achter de startlijn. Qas en Bieke moesten het tegen elkaar opnemen en finishte met dezelfde tijd, 7.2 seconden. Bram liep over de horden in 7.3 seconden en Pip toonde bij dit onderdeel veel doorzettingsvermogen. Ze gaf niet op nadat ze een horden omver had gelopen, maar liep de serie daarna een keurige tijd van 7.8 seconden!
Na hordelopen hadden ze de smaak van het rennen echt te pakken en sprintten ze 35 meter als hazen door de gymzaal! Keurig door gelopen over de finishlijn om hier lekker tegen de dikke mat te springen! Ook hier mooie resultaten: Qas en Bram 7.0 seconden, Bieke 6.7 seconden en Pip 7.7 seconden.
Als laatste werd de medicienbal gestoten. De laatste training was hier nog op geoefend en dat was te zien. Ze stootten regelmatig de bal keurig iets schuin omhoog. Resultaat: Qas stootte heel dicht bij zijn persoonlijk record, 6.10 meter, Bieke 4.70 meter, Bram 3.50 meter en Pip 3.40 meter. Het was een geslaagde en gezellige ochtend voor onze C- en B-pupillen waarbij een goed groepsgevoel was!

Ook de A-pupillen Valentijn van Berloo, Ilse Rooijackers, Milan Scheepers, Faye van Oorschot, Daan Kluijtmans en Maud van Moorsel zetten deze wedstrijd hun beste beentje voor. De kinderen hadden veel nieuwe persoonlijke records behaald. Valentijn sprong 1 meter 25 hoog en Ilse sprong 1 meter 5 hoog. Wat een topprestaties! Milan sprintte 35 meter in 6,2 seconde en Faye sprintte de 35 meter ook in 6,2 seconde, supersnel! Daan stootte 5,90 meter en Maud stootte 4,80 meter. Wat een spierballen hebben zij! We zijn erg trots op deze topprestaties! Super gedaan atleten!