Vrijwilliger van het jaar 2016

Afgelopen zaterdag, tijdens de feestavond, werd John van Otterdijk tot vrijwilliger van het jaar 2016 benoemd.

John is al meer dan 25 jaar lid van onze vereniging. En zoals velen van onze vrijwilligers, er bijgekomen omdat zijn kinderen bij GAC gingen sporten. Snel werd hij gevraagd als jurylid en dat doet hij nog tot op de dag van vandaag.

John is iemand die zich door de jaren heen keihard heeft ingezet voor onze vereniging, maar dat zelden echt op de voorgrond deed.
John is iemand waar voor de kreet
  “vrijwilligheid is geen vrijblijvendheid” op het lijf geschreven lijkt; afspraak is afspraak.
Een geweldige vrijwilliger om mee samen te werken.
John zat in de jaren negentig voor een periode van 3 jaar in een 11-koppig bestuur, waar de focus lag op de kunststofbaan die er moest komen.
Met vijf andere vrijwilligers zat hij in het ET team, dat gedurende zes jaar de elektronische tijdwaarneming verzorgden tot in de verre regio. Door deze inzet werd de investering meer dan terugverdiend. Bij thuiswedstrijden is John hiervoor nog steeds beschikbaar.
Hij zit al jaren in de baan- en onderhoudscommissie, en tijdens alle bouwwerkzaamheden was hij één van de vaste krachten. Waarbij zijn specialiteit lag en ligt bij de elektrotechniek.
Hij was een vaste kracht bij het ontmantelen van de sintelbaan, het aanleggen van de kunststofbaan, de verbouwingen van materiaalhok, kleedkamer en kantine. Ook was hij betrokken bij de aanbouw van de overkapping en bij de aanbouw van de opslagruimte bij de kantine.
Hij is voortdurend bezig met onze lampen brandend te houden, en was het vaste werkmaatje van John van Esch, die hij mist als vriend en praatpaal, net als wij allemaal. Wij hopen desondanks dat John zich nog jaren zal blijven inzetten voor onze vereniging.

Een welverdiend applaus voor onze vrijwilliger van 2016: John van Otterdijk!