Krachtpatsers in het bos

Mini/C/B-pupillen –training in het bos! 

Dinsdag 25 oktober hebben Kyan, Danique, Daan, Bieke, Imke, Milan (Sch.) en Thijn getraind bij de trimbaan in Mariahout. Na een algemene warming-up werden er twee teams gemaakt. Team 1 met Thijn, Kyan, Danique en Milan. Team 2 met Bieke, Imke en Daan.

De eerste uitdaging voor beide teams was het spelen van ‘Ren je rot’. Welk team wist de meeste vragen (over wedstrijden, trainingen, trainsters e.d.) te beantwoorden door naar het vak te rennen met het goede antwoord. Team 1 rende zich rot en doordat Milan zo relaxed bleef met het beantwoorden van de vragen wisten ze hier de meeste punten te behalen. De tweede uitdaging was het werpen van Sandbags. Team 1 had het meeste in vak 3, wat de meeste punten opleverde, geworpen en werd hier kampioen. Bij de derde uitdaging wist team 2 de meeste keren over het toestel te klimmen binnen 2 minuten. Imke en Danique wisten beiden bij dit onderdeel ook nog een persoonlijke overwinning te behalen. Ze hadden wat hoogtevrees, maar klommen dapper tot de bovenste stang van het toestel!

Vervolgens kwamen we bij uitdaging vier. Elke groep moest binnen 2 minuten zo veel mogelijk opdrukken. De spierballen bij Thijn kwamen tevoorschijn en toen ging team 1 eens even laten zien wat voor krachtpatsers ze waren! Zij behaalden hier de meeste punten. Maar team 2 deed er even een schepje bovenop en tijgerde bij de vijfde uitdaging erg vlot onder het rek door! Daan was zelfs zo sportief dat hij voor het andere team ook nog eens ging tijgeren!

Team 1 won uiteindelijk op dit onderdeel met maar 1 punt verschil! Met vieze handen en kleren werd er daarna nog zo’n 500 meter gelopen door elke groep. Bieke rende als een haas door het bos! Ook Kyan ging super snel. Hij ging de strijd aan met zijn broertje. Uiteindelijk wist team 1 toch net wat sneller te zijn dan team 2. Na een welverdiend pakje drinken ging iedereen met een diploma ‘krachtpatser van het bos’, voldaan en vies naar huis.