Waar zouden we zijn zonder…VRIJWILLIGERS

Het woord zegt het al: uit vrije wil komen ze onze atletiekclub helpen/ondersteunen. Uit vrije wil zijn ze actief bezig bij onze club!
Het is SUPER dat zo veel mensen zich inzetten voor onze club.
Deze keer beginnen we met vrijwilligers die zich afgelopen september nog ingezet hebben voor de jeugd: Er was eens….een kampcommissie. Een kampcommissie die graag gelooft in sprookjes.
Ze toveren vele glimlachen op elke mond van de kinderen met hun jaarlijkse jeugdweekend.
De kinderen voelen zich in dat weekend altijd even als prinsen en prinsessen met al die leuke activiteiten en lekker laat naar bed. Even geen concentratie voor het aanleren van een onderdeel of het doen van burpy’s , maar heerlijk ravotten met de leiding, een bosspel doen, een dropping, bonte avond of snoepzakken legen…nee, er wordt geen een kruimeltje achter gelaten en toch vinden ze de weg altijd weer terug naar huis. De kinderen komen altijd moe maar ontzettend tevreden met een sprookjesachtige mooie glimlach op hun mond terug. De kampcommissie regelt dan ook al weken voor het jeugdweekend alle dingen m.b.t. het kamp. Als Assepoesters werken ze hard om het elk kind  naar de zin te maken; spellen verzinnen, de groepenverdeling maken, bedenken wat het menu wordt, regelen van het adres… Als we dan in de spiegel kijken en vragen: ‘Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…wie bezorgt het leukste kamp?’ Dan wordt er geantwoord: De kampcommissie!
Hopelijk beleven de kinderen, door jullie geweldige inzet,  het kamp nog lang en gelukkig.
Bedankt kampcommissie.