Terugblik atletiekseizoen 2015/2016  Mini/C/B-pupillen

Als we terug kijken naar het seizoen dan kunnen wij trainsters, Femke, Anne-Mieke en Sandra,  zeggen dat we echt super trots zijn op elke pupil. Wat hebben ze veel geleerd maar vooral wat hebben ze letter ‘G’ (van gezelligheid) met z’n allen goed laten zien!

Wat was het leuk om te zien hoe Maud en Pip als vriendinnetjes zij aan zij aan bijna elke wedstrijd mee deden. En dan Giel die met zijn mooie pet op naar een wedstrijd kwam en trainster Sandra in een training even vertelde dat ze niet met ‘haar billen moest praten’ (tja..met rug naar kinderen iets vertellen kan natuurlijk ook niet). Ook leuk om te zien hoe Eva vrolijk na een gedane atletiekoefening even tussendoor een radslag maakte. Mooi ook hoe ze samen met Roos af en toe ook kletsten met elkaar maar beiden precies wisten wanneer ze de aandacht erbij moesten houden. En hoe Hugo vaak antwoordde: ‘Jaja..dat weet ik, jaja…dat doe ik!’ wanneer je hem een aanwijzing gaf en altijd niet kon wachten om het onderdeel te doen. Ook Bieke zat altijd vol energie en begon overal heel enthousiast aan. Ze wilden niets missen. Verder was het mooi om te zien hoe Senne altijd echt haar tijd nam voor ze met een onderdeel startte en dus de ‘C’ (van concentratie) erg goed beheerste. Maar ook Daan die ontzettend hard heeft gewerkt aan zijn concentratie, super! Qas die met de sprint altijd door een ‘draak’ achterna werd gezeten en super snel liep. Of Wout die we één jaar niet gezien hadden en terug kwam alsof hij nooit was weg geweest. Hij pakte alles heel snel weer op. Ook Tijmen wist alles snel op te pakken. Verder vonden we het heel knap van Sara, Liv en Quinty dat zij hele kritische vragen stelden. Ze hielden ons scherp. En hoe mooi was het om te zien dat Rick enthousiast mee deed met trainingen en je aan zijn gezicht echt goed kon zien of hij het zelf goed vond of niet. Verder was daar natuurlijk ook, in het roze geklede dametje, Danique die altijd graag dingen tegen ons vertelde waardoor de training altijd al gezellig startte. En dan ook nog Imke, die ons erg goed hielp omdat ze altijd goed luisterde wat er gedaan moest worden en soms andere kinderen er ook even aan herinnerde. En als we het hebben over Ira, dan zien we dat ze een echte doorzetter was, keer op keer. Mooi ook, dat Merel zo hup van het voetbalveld naar de atletiektraining komt en dan ook nog altijd bereid is om ons, de trainsters, te helpen. Het was het leuk om te zien dat de vriendinnetjes Faye en Iza echte ‘stille wateren hebben diepe gronden’ waren!  Stilletjes met tweetjes lekker genieten van de trainingen en maar blijven verbeteren! En wat bijzonder dat we Milan zo zagen groeien met zijn zelfvertrouwen. Hij durft ons van alles te vragen en aan te geven wanneer hij ergens moeite mee heeft. Verder was het fijn om te zien dat Kyan zich ook helemaal in de groep thuis voelde waardoor hij dingen durfde te proberen. Ook leuk dat Milan (Pen.) uitdagingen aan ging door zich er vol op te storten terwijl zijn zusje Naomi alles eerst rustig bekeek en zo de dingen durfde.

Daarnaast was het ook super dat we veel hulp van alle ouders hebben gekregen: als assistent-jury, met foto’s maken, de kinderen coachen met wedstrijden… enz. Ook op alle ouders zijn we trots. We hebben samen met de kinderen en ouders er een mooi jaar van gemaakt. We hebben met erg veel plezier training gegeven dit atletiekseizoen. Ook het volgende seizoen gaan we er weer een mooie tijd van maken. Bij deze iedereen, kinderen-ouders…, bedankt voor het fijne atletiekseizoen!

 

Groetjes van Anne-Mieke, Femke en Sandra