Geslaagd jeugdkamp 2016

Vrijdagavond 23 september verzamelden alle sprookjesfiguren zich op de atletiekbaan, klaar voor het jaarlijkse kamp. Het was weer een geweldig kamp dit jaar! Met als thema “Sprookjes” hebben we er een leuk feest van gemaakt. We hebben veel gelachen, als fanatieke atleten natuurlijk veel gesport en veel ondernomen. We hebben genoten van het mooie weer, Loon op Zand onveilig gemaakt met de speurtocht en als Hans en Grietje de weg naar huis gezocht tijdens de dropping. Gelukkig kwamen we wel (redelijk) snel thuis. Ook de discoavond was superleuk. Na een hoop spelletjes werd er nog volop gedanst. En dan natuurlijk nog het eindspel waar alles samenkomt. De spanningen liepen hoog op maar er kon maar één winnaar zijn: groepje 4, Hakunah Mattatah. Dit mocht de pret voor de andere groepen echter niet drukken. Uiteindelijk gingen we allemaal, moe maar heel voldaan, naar huis na een lang en gezellig weekend. Het was top geregeld, en allemaal goed verlopen.
Organisatie en vrijwilligers bedankt en tot volgend jaar!