Beginnen met hardlopen? Samen trainen naar de Kerstloop!

Nu de vakanties ten einde lopen en we weer allemaal in het ritme van iedere dag gaan komen is het tijd om weer een nieuw doel te stellen voor jezelf. Wil je weer beginnen met hardlopen of heb je dat nog nooit gedaan maar lijkt het je wel iets? Dan hebben wij bij de Gemertse Atletiek Club een mooi aanbod voor je. Zoals ieder jaar organiseert GAC op tweede Kerstdag haar gezellige Kerstloop bij het kasteel. Dit jaar kun jij één van de vele deelnemers zijn.
Vanaf zaterdag 1 oktober gaat de Gemertse Atletiek Club van start met een aantal trainingen voor beginnende hardlopers met als doel 5 km hardlopen.
De opbouw van deze trainingen zal rustig verlopen en is voor iedereen toegankelijk. Een groot voordeel is dat je het niet alleen hoeft te doen. Je loopt samen met andere startende lopers wat niet alleen motiverend is maar ook nog eens supergezellig.
De trainingen bestaan uit een warming-up, een rustig opbouwend loopschema en een cooling down onder leiding van ervaren trainers. Natuurlijk is er ook aandacht voor de manier van lopen en word er advies gegeven over kleding, schoeisel en blessures.
Na afloop van de training is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje koffie/thee in de kantine van GAC.

De trainingen vinden plaats op de atletiekbaan van GAC en beginnen op zaterdag 1 oktober.
De kosten voor deze trainingen zijn € 50,00. Je krijgt hiervoor 12 trainingen en een startbewijs voor de Kerstloop op 26 december.

Is dit jouw nieuwe doel, twijfel dan niet langer! Neem een vriend of vriendin mee en schrijf je in via trainingkerstloop@gacgemert.nl. Doe dit wel vóór 23 september.

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met nadere informatie.