Drukke en gezellige ouder kind wedstrijd bij GAC

Donderdag 30 juni was het weer zo ver, de dag waar onze jonge atleten naar uitkeken en de ouders voor huiverde… de jaarlijkse ouder kind wedstrijd bij GAC. We hadden de kinderen en ouders voortijdig voorbereid dat ze goed moesten gaan trainen voor het sprinten, het vortex werpen, het verspringen en de afsluitende 400 meter. Veel ouders en kinderen kwamen dan ook met veel plezier en goed voorbereid naar de atletiekbaan. In verschillende categorieën, BC en mini pupillen, A pupillen en enkele D junioren, werd de strijd aangegaan. In het begin was er wat regen, maar later op de avond kwam het zonnetje door en zag de organisatie veel rode gezichten. Kwam dit door de zon of de inspanning?
Na twee en half uur spannende en gezellige wedstrijden werd de uitslag opgemaakt. Bij de BC en mini pupillen werd de derde plaats ingenomen door Liv en Rene Scheepers, tweede waren hier geworden Faye van Oorschot met haar vader John en op de eerste trede mochten plaatsnemen Qas vd Valk met zijn niet vader Karsten Eelkema.

De top drie bij de A pupillen bestond uit een super derde plaats voor een net gestarte atlete Emily Beniers met haar vader Jos, tweede werden hier Xanne vd Valk met haar niet vader Jochem van Daal en op de eerste plaats stonden hier Gijs en Geert van de Ven… keurig gedaan allemaal!

Bij de D junioren kwamen drie jongens met hun vader aan de start en vonden we Jesper en Jurgen Pluijm terug op een derde plaats, op de tweede plaats mochten Tom en Martijn Kandelaars plaatsnemen en de meeste punten en daarmee een eerste plaats werden behaald door Ryan en Emiel Rooijackers.
Zoals elk jaar werd er ook een wisselbeker uitgegeven voor de vader/moeder en kind die in het totaal de meeste punten van alle categorieën had behaald. Dit jaar ging de eer naar Ryan en Emiel Rooijackers. Van harte gefeliciteerd!

Wij hopen dat de ouders en kinderen net zo hebben genoten als de organisatie en natuurlijk ook een dankjewel voor de vrijwilligers die hebben geholpen.