Tweede CD-competitiewedstrijd Vught

Het was ditmaal gelukkig ander weer dan de afgelopen competitiewedstrijd in Eindhoven waar de regen met bakken uit de hemel kwam en veel atleten kou stonden te lijden op de baan. In Vught, bij atletiekvereniging Prins Hendrik, was het lekker weer met een heerlijk zonnetje en een wind die voor verkoeling zorgde.
Bij de D junioren zag je dit meteen terug in de gezichten van de atleten die met plezier naar hun nummer toegingen wat ook weer zijn uitwerking had op het resultaat. De jongens estafette met Jelle, Bart, Tom en Ryan ging erg soepel met de wissels op volle snelheid. Dit resulteerde in een mooie PR van 47:13 en een 4e plaats van de 14 teams.
Voor Tom Kandelaars stonden verder nog hoog en de 80m sprint op het programma. Bij hoog sprong hij een knappe PR van 1,35 en een PR van 11:86 op de sprint. Ton van Dooren liep een PR van 12:26 op de 80m en werpte voor het eerst de discus naar 10,07m dus een PR. Met verspringen sprongen Bart Manders met 3,52m en Jesper Pluym met 3,37m beiden een PR. Stijn van Dommelen nam voor het eerst de 80m horden en liep ’n eerste PR van 18,02. Op de 1000m hadden alle drie de heren een nieuw persoonlijk record en liepen ze een sterke race met 3:16,49 voor Ryan Rooyackers, 3:32,97 voor Jelle van Oosterwijk en 3:44,33 voor Stijn van Dommelen. Met kogelstoten lieten Bart en Jesper een paar mooie stoten zien, maar kwamen helaas niet tot een nieuw record al zat het er voor beiden zeker in. Met een uiteindelijke 5e plaats in het teamklassement en 4345 punten gingen alle atleten met een voldaan gevoel naar huis en zien ze de volgende competitiewedstrijd 25 Juni thuis in Gemert met vertrouwen tegemoet.